torsdag 19 maj 2011

When the bad becomes good

Dansen gick mycket bra igår. Det var en lätt match för mig och Sara
som dansade runder som vi aldrig gjort något annat vi våra liv.

Lagade mat när jag kom hem efter skolan och sen begavjag mig iväg och tränade i två timmar.
Var totalt utslagen efter träningen, hade ingen kraft i kroppen. Somnade runt halv tolv och sov till klockan halv åtta imorse.

Nu sitter jag i skolan och har naturkunskap. Slutar klockan tio över elva idag sen åker jag vidare till Anderssons trafikskola och skriver in mig där för att äntligen börja med mitt körkort!!!!
Ikväll får jag se vad som händer. Ska iallafall hem till Daniel och lämna tillbaka tigerdräkten jag fick låna.

Pussar!

onsdag 18 maj 2011

I skolan

Sitter i skolan och bearbetar mitt projektarbete. Känns skönt att det snart är över och jag kan lägga det åt sidan!

Det var riktigt segt att stiga upp imorse. Blev iallafall lite glad när jag såg att det var sol ute men nu är det inte alls lika fint väder ute längre. Vi vill ha sol och värme så vi kan sola och slippa jackan.

Klockan tolv ska vi ha dans med vår vaktmästare i idrottshallen. Förberedelser inför balen liksom. Sen fortsätter skolan till klockan fyra med drama, helt okej.
Nu ska vi snart ha klassråd och efter det äter vi.

Ha det bra, puss!

tisdag 17 maj 2011

Back to reality

Känner att det är dags att min paus upphör nu.

Jobbat undan typ alla restuppgifter jag hade kvar att göra i skolan. Nu har jag mer tid och ork till bloggen också, bra va?

Det känns som en riktig lättnad och det är nu jag börjar njuta lite av sista tiden
i skolan, även om det är en del kvar att göra.

Idag är det exakt 10 skoldagar kvar till vi springer ut från skolan och skriker ''VI HAR TAGIT STUDENTEN''. Bara att tänka på det gör mig skit glad, den dagen ska bli riktigt rolig och uppskattad.
Balen vill jag knappt tänka på, känner bara att tiden innan vi är på Af-borgen kommer vara stressig med smink, håruppsättning, klädsel och mingel hemma hos Sara. Men självklart ser jag fram emot det!

Efter som jag inte bloggat på länge som helst har ni ju också missat hur mycket som helst! Det har självklart hänt massa roliga saker och självklart är det med mina fina vänner, gamla som nya.

Jahapp, vad har jag gjort idag då? Dagen började perfekt genom att jag vaknade upp brevid min snygging. Det var inte riktigt en vanlig skoldag idag. Vi var i stadsparken och sprang lite istället för att sitta i klassrummet. Vi treor på bf-programet höll i någon som kallas för busruset. Det är ett lopp på en km för barn mellan 3-5år. Jag och Sara sprang längst fram för att visa vägen, iklädda tigerdräkter. Tror barnen gillade oss en hel del faktiskt. På vägen till stadsparken fick vi en hel del kommentarer av allt folk, haha. '' Har dom glömt stänga zoo idag eller?''. Efter fick jag skjuts till stationen och sen åkte jag hem och sov en stund. Nu ikväll har jag tagit det lugnt, lyssnat på mysmusik och ätit pannkakor

tisdag 3 maj 2011

Paus

Haft en paus ett tag nu och den fortsätter ett tag till tror jag. Har en del att göra i skolan och så.
Allt rullar på ungefär som det ska. Studenten närmar sig hela tiden med stora steg. Har en del kvar i skolan att göra och det stressar mig som fan!


Puss