söndag 22 april 2012

Varför kan man inte bara få det som man vill ha det någon gång!!
Som jag sa i torsdags var vi och såg sm-finalerna igår. Därefter utgång i Malmö som blev lyckat. Nattmat på donken också såklart, standard! Lite törstig och trött idag men vad gör det när sängen alltid tar emot en med varma armar! Dagen spenderad alltså i den.
Bara en vecka kvar tills jag ska passa världens goaste unge!!

torsdag 19 april 2012

Yes!! Slapp termobrallorna idag. Wopwop imorgon är det fredag och sen lördag vilket betyder att vi i laget ska se innebandy sm-finalen och sen blir det udgang i malmö.

onsdag 18 april 2012

Har mycket att se fram emot!!
Nu.. tillbaka efter rasten och barnens vila.

tisdag 17 april 2012

På tåget

Så himla goa barn jag har på min avdelning eller hela huset i och för sig. Avslutade mina åtta timmars jobb med att gå in till småbarnsavdelningen.. Bebisar, finns det något annat som får en att smälta så mycket. Blev helt glad efter att bara ha varit där en kvart.

Gårdagens trötthet fick nog sin vila inatt, har varit ovanligt pigg idag..ska ta tag i lite städning så fort jag kommer hem och därefter mat och träning, perfekt!

måndag 16 april 2012

Life's too short to make trouble out of small things
It is better this way, I'm sort of laid back today
Close my ears when words come flying out, I've heard them all before
With just a lot of hope flushing down the drain, it is better this way
I am going away

I will regret it one day

söndag 8 april 2012

påsk

En fin ledighet har det varit. I fredags var vi hemma hos Fanny med några vänner och gjorde massa drinkar. Lördags vaknade vi upp hos Fanny och mådde faktiskt bra, lite oväntat, var beredd på huvudvärken och illamåendet men ikke.  Söndag idag och en löprunda har det blivit och ikväll passar jag mina kusiner. Längesedan jag träffade dom så det ser jag framemot.


Mer träning och mindre onyttigheter ska det bli (läs ska jag försöka med)


Published with Blogger-droid v2.0.4