måndag 22 augusti 2011

Uppdatering

Nu ska jag passa på att uppdatera er om vad som hänt de senaste två veckorna. Är lagom ut vilad efter min powernap..så..
Vi åkte ju som sagt till Prag med laget. Försökte blogga på morgonen innan vi gick på planet men tydligen gick inte det från det danska nätet. Men vad gjorde vi i Prag då?
När vi kom fram i Prag tog vi oss direkt till en restaurang som låg ganska nära där vi bodde. Redan där förstod jag hur jäkla billig där verkligen är! Jag hade växlat alldeles för mycket. Vi åt på två gånger om dagen plus att vi handlade godis, chips och dricka varje kväll och dag i fem dagar och ändå gjorde jag bara av med 800 svenska kronor.
Vi spelade ju så klart innebandy också vilket gick bättre än förväntat för oss med tanke på att vi var 10 spelare och sen bröt Olivia olyckligtvis nyckelbenet i femte matchen. Trötta som vi var tog vi iallafall oss till kvartsfinal där vi tyvärr åkte ut. Men kämpade på gjorde och huvudsaken var ju att vi skulle ha kul och det hade vi. Det blev många kvällar i min och Josses säng i guldrummet. Halva laget samlades där nästan varje kväll för att spela uno, skipbo och vanligt kortspel. Mysigt! Vårt rum kallades för guldrummet med anledning att det var faktiskt det finaste rummet. Alla ville sova där och det blev till och med så att i två nätter fick vi en nattgäst som låg mellan oss, vem om inte Nea. Extra mys. Vi åkte hem på måndagen men jag hade gärna stannat längre.

På tåget hem ifrån flygplatsen till lund så fick jag en telefonsamtal om frågan fall jag ville komma på arbetsintervju och självfallet sa jag glatt ja. Dagen efter var jag där och ja nu idag var jag och skrev på papporna. Ska jag avslöja var..hmm?  Ja så klart.. Maaaaaaax:D på nova.. så nu är jag anställd där och börjar min första dag den 29 augusti.. ska blir kul att komma igång med något nytt plus att jag äntligen kan tjäna lite pengar...förhoppningsvis;).

Jag och Josefine var ute på shoppingrunda på nova i Lördags.. en bra dag var det och med oss hem fick vi en hel del faktiskt. Jag har inte tagit några foton på mina köp denna gången.. man såg knappt vad det var på bilderna men jag köpte iallafall ett par jeans, legings, skärp, två sjalar och ett par skor.

Efter att ha varit och skrivit på papporna på max gick jag en runda på nova.. hittade en kofta och ett par jeans..och resten av dagen har spenderats hemma i  rummet.
Ska lägga in lite bilder från mobilen eftersom jag lånat ut min usb-sladd till Robin.

Vi hörs imorgon. Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar