onsdag 29 september 2010

snart helg

Ganska coolt att jag kan blogga i mobilen.
Sitter och väntat på att Sara ska komma in med sin buss så att vi kan ta sedan kan ta bussen till skolan.
Det börjar bli riktigt kallt nu på morgonarna. Man vill bara ta på sig sin varma vinterjacka, men först vill jag nog använda min pälsjacka lite som jag inte gjorde så mycket förra året.


Ha en bra dag:)

Ett nytt kapitel


tisdag 28 september 2010

Imorgon är en ny dag

Nu nu nu nu... händer det saker. Haft en hel del att göra denna veckan hitintills, mycket innebandy och en del plugg. Tänk som allt kan förändras på bara några dagar. Från att inte ha något alls att göra till att ha full spekat schema.

Efter skolan idag följde jag med min kära kusin Jennifer och åt kinabuffe och det var super gott som vanligt. När jag kom hem tog jag mig en powernap på sisådär 3 timmar, riktigt skönt! När jag skrivit klart detta ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen och plugga.

Jag har tänkt lite på vad jag kan skriva i min blogg och så, och kom fram till innan idag att jag ska skriva om vad jag ser framemot. Att hela tiden ha något att se framemot gör att jag kan fixa saker jag tycker är jobbiga för jag vet att det kommer komma saker jag tycker är roliga med.

Så.. Det jag ser framemot nu är helgen!!! Helgen kommer bli super bra för att efter skolan på fredag sticker jag och Sara in till stan en stund och ser om vi hittar något. Sen följer hon med mig hem efter skolan och så ska vi fixa oss inför festen som väntar hemma hos Jonathan och det ska vara kändistema(?), vad i tusan ska jag vara??. På lördag kommer Fredrik och Anton hit och vet inte riktigt vad vi ska göra men kolla film eller något. Söndag ska jag spela match i Staffanstorp så Sara får hänga med där och heja. Och sen blir de nog plugg de lediga stunderna vi får. Ska hjälpa Sara med hennes teori till körkortet, jag kan ju behöva lite kunskap jag med. _____________________________________________________
Puss och godnatt!

söndag 26 september 2010

Vinnnnnnst!

Fy vad känslan av vinst är skön! Det är bland de bästa känslorna man kan ha!
Hade vår första seriematch klockan fem idag mot Engelholm (ja föreningen stavar det med E). Och som sagt vinst blev det, med 5-3!!!

Just nu känns allt så skönt. Jag har det jag vill ha och jag känner ingen stress. Det är underbart när det är så. Ska försöka hålla i detta nu och jag ska inte låta någon annan sätta stopp för det.

lördag 25 september 2010

it´s the way it should be


Du är min bästa vän!

What if God was one of us

Ibland känns det bara som att man inte kan få nog att sova.
Varit på Center Syd med mamma, pappa och bror idag och jag fick en ny mobil med mig hem. Eftersom många har iphone och att vänttiden på den är tills efter jul så valde jag en htc, mycket nöjd med mitt val och jag väntar spänt på att få börja fixa med den.

Igår var det en mycket lyckad dag med kyrkobesök med klassen. Vi fick sluta klockan halv tolv så det gjorde inte så jätte mycket att vår lärare valt att vi skulle vara i kyrkan på klassens dag.
Senare på dagen blev det bowling i hörby med Sara och Charith, och jaa..charith vann! nog om det.
Ikväll blir det lagträff hemma hos Olivia i laget. Sofie hämtar mig 20 i sex så nu ska jag gå och duscha och fixa mig. UTAN plattång för den har jag glömt hos mormor, har lite panik för jag är ganska beroende av den!!!

bilder från bowlingen

Ha en bra dag/kväll mina vänner, puss:)

torsdag 23 september 2010

the true story

Det är verkligen inte okej att vara såhär trött som jag idag. Både på gott och ont har jag inte träning idag, det är bra för att jag behöver sova i tid och dåligt för att det är så roligt.

Det jag ser framemot nu är morgon dagen som kommer spenderas i domkyrkan till tolv tiden sen tar jag och charith bussen till Hörby för att bowla med Sara. Och vi alla vet ju vem som vinner,, eh jag!

tisdag 21 september 2010

Comeback


Nya tag nu. Ska försöka blogga lite igen. Jag lovar inget denna gången men vi får se hur det går med tanke på att man har en del att göra i skolan och så. Men jag ska verkligen försöka hinna med.
Nu när jag gör detta försök så har jag bestämt mig för att kanske inte skriva varje dag vad jag gör utan ibland blir det bara något kort. Äsch ni får se helt enkelt.

Jag trodde att denna dag skulle bestå av att åka till skolan 12,20 och ha en lektion sen åka hem och fortsätta med min städning jag påbörjade igår, men ikke!!
istället så våldgästade jag och Sara Charith. Vi tog bussen till ica och köpte godis sen gick vi hem till honom och väckte honom. Ni är bra.
Nu ska jag sticka till träningen.

Efter en tuff period känns allt mycket bättre.
Efter en tuff period känner jag mig stark igen.
Den perioden vill jag inte gå igenom igen, nu ska vi fixa detta och denna gången ska inget komma mellan!
Puss!!!!!