torsdag 22 december 2011

Jul här i vårt hus

Tiden rullar och snart är det julafton, bara 2 dagar kvar.

Helgen i Göteborg var uuuunderbar! En riktigt mysig helg som jag skulle kunna ge vad som helst för att få göra om!
Torsdagen då jag kom upp lagade vi mat till en början och sen stack vi till Sarahs gymnastikgrupp som hon är tränare för och hade avslutning med dem.
I fredags blev det utgång på Berså där vi träffade på många härliga göteborgare. Och nattmat blev det på musikhjälpen då vi även skänkte lite pengar och önskade oss en låt. Ingen mindre än Kapten röd med 1.000.000 nollor och jag kan säga att den falafeln vi åt där var nog den godast jag ätit. I lördags gick vi i stan lite, åt på Jensens och gick på Liseberg, riktigt mysigt. I Söndags satt vi tre timmar på tåget mot vårt Skåneland igen. Göteborg, en riktigt fin stad som jag mycket väl hade velat bo i.

Måndag, tisdag och idag har bestått av jobb och träning. Och imorgon onsdag ser det likadant ut, kvällen avslutas med mys och på fredag tar jag tåget in till lund för att inhandlade de sista julklapparna tillsammans med Fanny och därefter jobb.

Puss
Published with Blogger-droid v1.7.4

torsdag 15 december 2011

Packat och klart

Nej jag ska inte vara borta två veckor. Det handlar bara om fyra dagar, men resväskan är ändå väldigt fylld, jag måste ha valmöjlighet när jag ska klä på mig!
Det ska i vilket fall bli väldigt skönt och roligt att komma iväg några dagar.
Nu börjar jag förstå vad dom på jobb menar när dom säger att det kommer väldigt mycket folk under julmånaden och ännu mer kommer det bli. Fem turbulenta timmar blev det jobbat iallafall. Gick inom och köpte kinamat på vägen till jobb.

Har glömt berätta att vi fått julklapp på jobb. Ett par hörlurar, vita sådana. Gjorde om dom lite för någon timme sen, det stod MAX på dom men nu är det svart läder där istället.
Ligger nu och kollar på tv, nya favorit programmet att somna till, P3 på svt2, oh yes.
Godnatt
Published with Blogger-droid v1.7.4

onsdag 14 december 2011

deckade hundar

Maya och Nicki har antagligen haft en hård natt.
Published with Blogger-droid v1.7.4

Dags att tampas med...

Dags att tampas med min fulla tvättkorg. Mellan varven ska jag få iordning på rummet så att man känner igen det igen. Just nu ser det ut som man släppt en bomb här. Mini resväskan är framdragen för imorgon åker jag upp till Sarah, det verkar vara fyra väl fyllda och planerade dagar jag har framför mig, blir mycket bra! Nä nu ska jag ner i tvätt"stugan" och slänga in tvätten i torkskåpet.
Puss
Published with Blogger-droid v1.7.4

tisdag 13 december 2011

Hade en mycket bra helg, utgång i Malmö , samt firade fanny som jag berättade och sedan avslutades helgen bra med mys som varade till måndag då jag fick skjuts hem. Jobbade mellan 16.00 och 00.00 igår. Var hemma klockan 01.00 och då blev det sängen nästan med detsamma.
Lucia idag, inget speciellt med det i denna åldern antar jag. Ikväll är det träning som jag ser fram emot, missar många träningar på grund av mina jobbtider.
Nu ska jag ta och äta.
Puss
Published with Blogger-droid v1.7.4

söndag 11 december 2011

Kvällen igår var lyck...

Kvällen igår var lyckad. Idag mås det inte så jätte bra. Inte hänt något idag och kommer nog inte göra heller. Eller kanske lite mys.
Puss
Published with Blogger-droid v1.7.4

lördag 10 december 2011

The lipstick is on

Här ska det firas. Fanny har även hon fyllt år, äntligen. Vi får se var kvällen bär, inte helt på det klara med det än.
Puss
Published with Blogger-droid v1.7.4

fredag 9 december 2011

We are all laughing at you
Published with Blogger-droid v1.7.4

Fredag



Skit väder! Trodde aldrig jag skulle komma fram till stationen imorse, motvind hela jäkla vägen. Jobbade iallafall fyra hektiska timmar. Blev hämtad av mamma på jobb och sen åkte vi hem då jag hjälpte henne lite inför julfesten hon nu är iväg på.
Har nu ikväll lagat mat med Robin och hans flickvän, lisa, hej femte julet under vagnen. Det blev kotlett, kroketter, rödvinssås och sallad. Längesen jag åt så god och ordentlig mat.
Nu ska jag spendera kvällen i soffan tillsammans med min kudde.
Puss
Published with Blogger-droid v1.7.4

It's all the same

Jobb, power nap och träning. Ungefär hur min dag sett ut, tiden går så mycket snabbare när man har öppning än några andra pass.
Tränade idag första gången på typ två veckor, kändes riktigt skönt.
Önskar jag hade lite mer självdisciplin och tog på mig skorna och gick ut och sprang en runda så där ibland. För det första är det tråkigt att göra det själv, för det andra så vet jag inte.. lat antar jag!

Bara några dagar tills jag får träffa bästis Sarah uppe i Göteborg!!

Sängen nu, jobb imorgon igen, drar mig faktiskt inte för att gå dit.
Puss
Published with Blogger-droid v1.7.4

torsdag 8 december 2011

Fått mycket gjort idag prec..

Fått mycket gjort idag precis som jag hade planerat, till och med bakat, mina muffins är nog familjens favoriter. Inga över blev det.
Min tvätt tid slutade klockan fem, jag tog min tvätt, städade och allt sånt och jag visste om att tiden efter mellan fem och åtta var upptagen. Klockan halv sju kom jag på att jag hade saker i torkskåpet också, haha mest trosor faktiskt.. någon hade varit snäll och lagt det på bordet utanför.
Ligger nu i min ren bäddade säng och här ska jag ligga i sju timmar till sen blir det jobb mellan åtta och fyra.

Puss
Published with Blogger-droid v1.7.4

onsdag 7 december 2011

If i could turn back time.

Haft en skön dag med en stund i solariet, lagom långt arbetspass och nu till sist sängen.
Ledig imorgon, ohyes! Ska se till att göra en riktig julstädning på mitt rum och tvätta undan all tvätt.
Published with Blogger-droid v1.7.4

tisdag 6 december 2011

Mina läsare

Det är så kul att se hur statistiken ser ut här på bloggen. Visst, det går lite upp och ner eftersom jag gör mina små pauser.

Det blev sovmorgon till klockan 11.10 ungefär, blev väckt av att min mobil ringde. Brukar bli väckt så några gånger i veckan och det är lika mysigt varje gång oavsett om det är nio på morgonen.

Vi är på väg!

måndag 5 december 2011

Måndag idag. Var tog helgen vägen egentligen...

Måndag idag. Var tog helgen vägen egentligen. Mycket slit och släng hela helgen på jobbet men goa pengar den 15e. Jag har en hel del jag vill att lönen ska räcka till.
Idag har jag haft springpass igen och idag hade jag det tillsamman med Alicia så på vår rast gick vi över på nova och åt köttbullar, potatis och brunsås, riktig husmanskost. Pizza, hamburgare och all skärpmat må vara gott men husmanskost är så mycket godare.
Ska sitta uppe några timmar till nu bara för att jag kan, börjar jobba klockan fem imorgon och slutar tio så jag kan ta hur lång sovmorgon jag vill, eller ja max till klockan tre, om det ska vara så.

Från och med ska jag sluta lägga energi på allt det negativa och istället öppna upp ögonen för allt det positiva som händer. Oftast glömmer man bort att det positiva och lägger ner för mycket energi på det negativa. Jag har mycket att se framemot de kommande veckorna. I helgen ska vi fira Fanny som fyller 19 genom att gå ut i Malmö, nästa vecka åker jag upp till Sarah I Göteborg och blir där några dagar, samma dag som jag åker till Sarah får jag lön!!!, Om mindre än fyra veckor är det jul och där efter nyår (vad händer då?), första veckan i Januari åker jag och Josse upp till Göteborg för att strassa runder på Gothiacup.

söndag 4 december 2011

Efter en lång dag....

Efter en lång dag på jobbet intar jag nu sängen. Denna helgen kör vi maxbox (barnmåltid) för 19 kr, alltid lika mycket folk då, man springer runder som en galning.

Har samlat på mig lite vuxenpoäng nu ikväll, har lagat matlådan till imorgon.
Har även efter rekommendationer beställt hem tea tree oil vilket tydligen ska vara bra mot huden. Förhindrar och tar bort orenthet och acne.

Dags att blunda nu för imorgon blir det ett tufft pass på jobb igen. Efter jobb blir det en efterlängtad myskväll!!! Alltid skönt när man slipper vara ensam.

Puss, Sov gott för det ska jag.
Published with Blogger-droid v1.7.4

fredag 2 december 2011

springpass på schemat..

Sitter på bussen mot jobb för att börja på de tre första timmarna. Är hungrig som jag vet inte vad, antar att jag får skylla mig själv. Nästa nyårslöfte kanske? Att äta frukost varje dag.
Idag orkar jag nog inte gå in på nova på min rast, stannar nog på jobb dom tre timmarna.

Puss
Published with Blogger-droid v1.7.4

torsdag 1 december 2011

Vinst

Det var till en början en väldigt ostabil match, det var inte mycket som gick vår väg de första minuterna. Men vi fick hem tre poäng och det är huvudsaken!
Kinamaten satt riktigt bra, Nea blev jobbigt mätt men jag fick minsann ner en glass också.

Har nyss krupit ner i sängen, hoppas på att sova gott för en jobbig helg väntar. Jobb fredag, lördag, söndag och måndag, Jadå!
Imorgon är det springpass som gäller, jobbar mellan 11-14 och sen 17-21.

Nä. Puss och godnatt!
Published with Blogger-droid v1.7.4

Say What

Här med förklarar jag denna blogg som mobilblogg och ibland datorblogg. Så får det bli!

Ska nu bli hämtad av Linnea för att sedan åka in till lund för att käka kinabuffe och sen vidare mot vipan för att spela match!
Published with Blogger-droid v1.7.4