tisdag 29 mars 2011

Let me come Home


Vilken bra dag! Började praktiken klockan nio imorse. Bara några minuter efter att jag kommit kom även min lärare till förskolan. Vi skulle ja samtalet som man har mellan handledare, läraren och mig då varje APU period. Det gick riktigt bra och uppgifterna blev betydligt lättare nu när min lärare förklarat det en gång till för mig. Fick gå ifrån praktiken tidigare för att jag skulle in till skolan och göra ett prov och hur det gick kan vi lämna till en annan gång. När jag skrivit klart provet kom Charith till skolan och sen satt vi där till klockan 20 över sju och bara pratade. Nu har jag varit hemma i ungefär en timme och jag har bara precis hunnit äta och sen sätta mig här. Ska snart hoppa in i duschen och sen lägga mig i sängen och kolla klart på mina två filmer jag börjat kolla på.


Well, hot & heavy, pumpkin pie, chocolate candy, Jesus Christ
There ain’t nothin’ please me more than you

söndag 27 mars 2011


You just let it die

Bara några ynkliga timmar kvar på helgen och sen är det att ge sig på praktiken igen. Nu är det bara två veckor kvar med barnen.. både skönt och lite sorgligt. Hade det inte varit för dom jäkla uppgifterna hade jag velat vara där längre.

Nu i helgen har jag träffat Mathilda och Fanny, ätit våfflor med familjen och lite så. Vi var hemma hos Mathildas moster igår efter som hon ''passar'' deras hur under tiden dom är på semester. Blev vettskrämd flera gånger. Bland annat av att Fanny skriker av panik och rusar iväg vilket jag och Mathilda också då börjar skrika av panik och springer efter utan att veta vad som hänt. Det var inte någon mördare som Fanny fick en att tro. Det var bara en spindel. Vi bakade iallafall våfflor, pratade massa och hade det allmänt mysigt. Under kvällen tittade även Maria in.

Idag har jag varit en sväng med mamma på nova. Med mig hem fick jag en skinnjacka och en stickad tröja. Resten av kvällen ska jag spendera i min säng och kolla på film.



Jag berättade ju att jag beställt två nya skor. Nu i veckan fick jag hem dom. Provade båda två men ska bara behålla ett par av dom. Var något fel på dom andra eftersom jag trampade bredvid skon. Ni får iallafall en bild på dom jag tänker behålla.


Leave it aside and move on Puss!!

lördag 19 mars 2011

Put your hand on my heart

Halva praktikveckan har gått bra och andra halvan inte gått lika bra, spenderade den i min säng. Blev sjuk i Onsdags, skulle tro att det är baciller från barnen. Deras näsor är vidriga, gröna och slemmiga maskar som rinner ut i från dom (ser det iallafall ut som) Jag var även en sväng hemma hos Sarahs syster där Sarah bor själv lite då och då, vi kollade OC och snackade massor skit, sov där från torsdag till fredag eftersom även hon är sjuk.


I veckorna händer inte så mycket mer än praktiken, träningar och plugg och så lär väl mitt liv se ut nu i tre veckor till. Inte jätte kul för er att höra kanske. Men om det händer något så lovar jag att berätta det!

I veckan beställde jag hem en klänning från Nelly. Tänkte att jag kanske kunde ha den på studenten. Ville ha en vit klänning men så var denna lite mer åt det benvita hållet och tänkte att det kanske inte gör så mycket. Men nu när jag fick hem den och provade den till studentmössan så såg sen lite dassig ut i färgen. Så den klänningen får jag nog ha vid ett annat tillfälle, men fin var den. Jag har även klickat hem två par nya skor, högklackade båda två. Ska lägga in bild på dom när dom kommit hem till mig. Det är klänningen på bilden fast den är rosa.

Var på Nova med mamma idag och kollade runder lite. Jag vet iallafall var mitt studiebidrag kommer ta vägen när jag får det.
Ett extra jobb hade suttit mycket fint!

Ikväll bär det av hem till Fanny antagligen, eller om hon kommer hit det vet jag inte än.


Ha en bra lördag, puss

lördag 12 mars 2011

Say hello to my little friend

Varit med vänner..
Spontan utgång..
Träningar..
Första veckan på praktiken..
Hämtat hem studentmössan..
Inventerat på Stadium..
Fått mer erfarenhet..
Spelat matcher..

..är vad jag har gjort den senaste tiden.

Dålig uppdatering har det varit. Har inte riktigt tid och ork att sitta vid datorn mer än på helgerna. Vilket det är idag och denna helg kom mycket lägligt! Behövde lite sovmorgon.

Praktiken på Korsbacka förskola går mycket bra. Jag trivs riktigt bra och det har inte varit en ända morgon i denna veckan jag har vaknat upp och tänkt att jag inte orkar. Barnen är snälla och söta, men också riktigt stökiga ibland, antar att det ingår.

Idag är den näst sista seriematchen för denna säsongen och den spelas hemma mot Munka-Ljungby och efter matcher åker vi hem till Jenny i Staffanstorp och har lagfest.
Nu ska jag fortsätta med städningen.

Puss