söndag 31 juli 2011

Träning


Sticker snart till träningen med humöret på topp!


Helg

Söndag idag och jag mår fint! Hela helgen har varit mycket bra och jag har inget att klaga på.
I Fredags umgicks jag med med Fanny inne i Malmö, en mysig kväll.
Ikväll är det träning som gäller och det ska bli riktigt skönt, känner att suget för innebandyn har kommit tillbaka och det är inte långt kvar tills vi åker till Prag.
Nu ska jag se till att tvätta undan mina kläder och städa upp på rummet.

Fick ett sms av Hanna igår och imorgon kanske det blir utgång! Precis vad jag behöver!

Puss

lördag 30 juli 2011

Dreams are hard to follow but don't let anyone tear them away
Hold on there will be tomorrow, in time you'll find the way

tisdag 26 juli 2011

Not Ready To Make Nice

We could have had it all

Aj min rygg! Känner mig som en 90åring idag!

La mig redan klockan elva igår eftersom när jag satte på flimen och sett ungefär en kvart kom jag på att jag redan sett den. Så typiskt på något sätt!


Idag har jag hälsat på hemma hos mormor en stund. Soligt var det ju ute idag så jag passade på att använda min nya jumpsuit, man vet ju aldrig om det blir mer sol denna sommar!




You had my heart inside your hand
And you played it to the beat

måndag 25 juli 2011

Bonden

Stått på en åker hela dagen och dragit upp ogräs. Började klockan kvart i åtta imorse och tror vi höll på till ca halv fyra. Är nu riktigt öm om händerna och ryggen. Men om vi ska se det hela positivt så har jag lärt mig en hel del om vad som ska vara på en åker och inte. Det var med laget vi stod där, lite pengar till lagkassan blev det förhoppningsvis ändå!

Iklädd gummistövlar och skitiga och leriga kläder hämtade pappa upp mig därefter åkte vi ut på nova där vi möte upp mamma och gick och åt, många blickar på min klädsel kände jag, såg ut som en riktig häst tjej!

Att ta en varm dusch har varit mycket efterlängtat hela dagen, det var vad jag gjorde så fort jag kom hem. Nu har jag slängt mig i sängen i min nya mysoverall och ska sätta på en film och äta mina popcorn som just nu ligger i micran!

Hoppas er dag har varit bra för det har min varit.
Puss

söndag 24 juli 2011

Nobody say it was easy

Klockan är ställd på 06.50. Hårt arbete imorgon.
Godnatt, puss!

If nothing is safe then I don't understand

Igår åkte jag hem till min kusin och gudföräldrar med familjen för att grilla.
Jag bestämde mig för att sova där. Det blev en lång pratstund till klockan tre inatt med Emilia, det är mycket jag ser från helt andra vinklar just nu. Detta har jag Emilia att tacka för.
Vi planerade bland annat att jag ska komma upp till henne i Varberg, där hon bor och pluggar just nu. Det blir någon gång i augusti jag åker upp där och sen en gång i september. Bygga naglar på mig är inbokat i hennes kalender nu. Kommer blir super!



Vaknade runt tio idag i Södra Sandby, vi fick upp, gjorde oss iordning lite halvt och åkte in till lund och åt lunch, kinabuffe och satt och pratade lite. När klockan var runt halv ett hämtade mamma upp mig i lund och Emilia åkte hem till Varberg igen.

Nu har jag precis landat i min ren bäddade säng efter en lång shoppingtur på Center Syd med mamma. Det blev några köp som ni ser på bilderna nedan plus ett par gummistövlar som kommer vara väl behövda till morgondagens aktivitet. Mer om det imorgon!










Puss puss

lördag 23 juli 2011

Godnatt

Klockan är 00.20 och jag säger godnatt, godnatt!


Puss

fredag 22 juli 2011

Fredag!

Fredag! Alltid lika skön känsla.

Precis som de närmsta fredagarna jag haft så blir denna också lugn. När pengarna ligger på besparing så blir det oftast lugna helger, jag klagar inte för jag får njuta av det sen.


Om 18 dagar åker jag till Prag med laget..

Om 20 dagar fyller jag år..

Om 27 dagar har jag riskettan..

Augusti kommer blir bra!


Hur ska jag få dig att föstå hur det känns?


Vi hörs senare ikväll, Puss

torsdag 21 juli 2011

Regn regn och regn

Lite dålig uppdatering med bilder men har inte så mycket roliga bilder som är passande till det jag berättar om.
Sov hos Fanny med Mathilda från igår till idag, vi satt uppe hela kvällen och bara snackade massa och åt morötter med dippa. Innan Mathilda kom och hämtade mig igår hade jag nyss varit ute och tränat. Vi sprang från Barsebäckshamn till stranden och sen hade vi fysträning och bad på stranden sen sprang vi tillbaka till hamnen igen. Idag känner jag verkligen att jag lever, speciellt i mina magmuskler!!

Imorse körde Mathilda mig tillbaka till Kävlinge för jag skulle möta min jobbcoach vilket gick väldigt bra. Känner att detta kan nog leda till något bra!
Sov i ungefär fyra timmar när jag kom hem ifrån mötet och jag är fortfarande jätte trött så idag händer det inte så mycket mer än att sätta på en film och kränga chips.

Hoppas ni har haft en bra dag i regnet, Puss

onsdag 20 juli 2011

Matlagning och träning

Varit hemma och fixat massa saker idag, bland annat mitt cv. Lagade nyss mat tills mamma kom hem från jobbet och om ca två timmar ska jag bege mig ut i Barsebäck för att ha träning. Vattenträning står det att det blir, kallt(?)


Vi hörs senare ikväll, Puss!

tisdag 19 juli 2011

Mysiga dagar

Sol idag!! Men inget solande.
Vaknade bredvid Sarah imorsa, Maya kom snabbt in i sängen och väckte liv i oss.
Väl uppe gjorde vi en kladdkaka och åt nektariner. Vi dukade oss ut på balkongen och åt vår kladdkaka med grädde och hallon.






Resten av dagen har spenderats i mobilen och datorn, nörd!
Nu ska jag snart svira av mig och hoppa in i duschen.
Ska ställa klockan på hyfsad tid imorgon för att titta ut och se om det är sol för är det de blir det solning.


Puss

måndag 18 juli 2011

Uppdateringar från helgen

Igår kom Rasmus och Sara och hämtade mig. Vi körde hem till Rasmus där det bara blev soffhäng hela kvällen. På natten körde vi och hämtade Rasmus syster med pojkvän, ikke nyktra och glada var dom och nöjda med sin kväll.

Idag hämta mamma mig i Lomma och sen har jag bara varit hem och tagit itu med både det ena och det andra. Nu dör snart min datorn så vi får höras imorgon igen för jag orkar faktiskt inte ta laddaren plus att klockan är 20 i två så det är dags för sängen.

Du är blockerad, du är borttagen och raderad.
Kom inte tillbaka, du är ingenting värd.
Alla ska få veta och alla ska få höra.
Du kommer stå där ensam, precis vad du visste.

Puss på er och sovgott!

lördag 16 juli 2011

jävla människor!

Jag är så sjukt arg så det är obeskrivligt.

Idag får ni leva med en arg Nathalie.

Arg och riktigt sårad.

en bok med kapitel

Vilken dag det blev!!
Jag har hemligheter, hemligheter som ingen vet. Hemligheter som jag inte tänker berätta.
Idag har jag stäng en bok som inte kommer öppnas igen. En bok med känslor jag inte haft innan som kommer komma tillbaka, men inte som i den boken.

Puss

Bilder från ''Geocaching''




Vi var verkligen överallt och ingenstans


inlägg från mobilen och sängen

Idag är det lördag, inget speciellt med det nu mera eftersom alla dagar är som helg. Denna dagen har inte tagit mig så
lång än, ligger fortfarande i sängen, satt uppe typ hela natten. Men vad gör det? Jag är ju ledig.

Ska snart ta mig ur sängen, äta frukost och kanske platta håret.
Ikväll är det landskronakarnevalen som gäller, vi möts i lund för att sen åka vidare till la.

Ha en mycket bra dag. Puss

fredag 15 juli 2011

Geocaching

Har precis kommit in efter en runda ute i skogen med Sara, Rasmus, Rasmus bror och hans flickvän. Vi var ute och geocachade, vet inte riktigt vad detta innebär mer än att man har någon app i telefonen och sen ska man ut och leta där navigatorn i telefonen leder en. När man kommit fram till stället ska man skriva sitt namn på någon lista i en burk(?) Vi hittade iallafall inte den men det stod att den skulle vara i en björk. Många insektsbett, vi var verkligen inne bland alla buskar och skövlade oss fram. Kul var det iallafall och jag kan tänka mig att det hade varit ännu roligare om man hittat burken.

Det blev tacos till mat idag, jag och Sara tog oss ansvaret och ställde oss i köket, hungriga som vi var! Nu ska jag snar åka hem, sätter väl på tvn och lägger mig och kollar tills jag somnar.

Ha en bra kväll, godnatt om vi inte hörs innan läggdags. Puss

Bussresa

Sitter nu på bussen mot Lomma.
Jag ska promenera mig hem till Rasmus där Sara har dukat fram frukost till oss. Jag fick direktiv från Sara att ta mysiga kläder så det blir nog en lugn dag idag, inget mig emot.

Vi hörs sen. Puss

torsdag 14 juli 2011

Läggdags




Nu sätter jag på tvn och kryper ner i sängen för imorgon blir det inte någon jätte sovmorgon som alla andra dagarna i denna veckan. Jag ska försöka gå upp vid halv tio för att ta mig hem till Rasmus ,som jobbar, och umgås med Sara. Hur planerna ser ut när jag kommer hem där får vi höras om imorgon.


Godnatt på er! Puss

Beg, borrow and steal

En lugn dag har det varit, precis som jag hade tänkt mig.
Fick städat mitt rum så nu är här rent och fint plus att mina kläder är där dom ska vara alltså i garderoben eller på min klädhäst, annars händer det att dom ligger lite utsprida i rummet.



Vill fylla hela hästen med nya kläder, det är det jag ska göra när jag får jobb och pengar(a) Nä..in i duschen nu sen måla naglarna och äta äpplepaj, mumma!

Puss

En låt till en passande dag



Haha Sarah, kan inte sluta kolla på den!

Musik till städningen

Städning

Hej eller godmorgon..jag vet inte riktigt.
Vaknade för runt en timme sen av att Sebbe ringde och väckte mig, en del måste ju köra och jobba och sånt jobbigt medans andra kan sova länge. Tur är väl att han ringde annars hade jag fortfarande sovit.


Maya


Det är precis som igår riktigt tråkigt väder ute och jag har inga planer för dagen. Det blir nog bara städning på mitt rum och sen bädda ner mig i soffan eller sängen framför TVn. Maya får göra mig sällskap idag.
Puss

Som sommaren ska vara..

Ååh för typ två och en halv timme sen eller något sånt ringde FANNY!!! saknar henne massor! Hon åkte iväg till Turiket för att vara där i tre månader. Men nu när hon ringde mig sa hon att hon var hemma, efter tre veckor. (tror hon saknade mig för mycket så hon åkte hem)
Jag blev iallafall mycket glad, för detta betyder att jag inte behöver gå hela sommaren utan Fanny och våra mysiga kvällar. Gå in här för att läsa mer om hur Fannys resa varit. Antar att hon kommer uppdatera snart.



Nu vill jag inte ha mer regn eller moln. Jag vill bara ha sol och värme. Sommaren började ju så bra men vad hände nu..??.. massa regn..vill sola och bli brun!!


Godnatt på er! Puss

onsdag 13 juli 2011

Lite bättre än innan..

Nu vet jag att jag gör bland annat mina Sarahror glada. Jag hoppas på att jag inte tappat alla mina läsare. Datorn är inte så stor del av min längre som den faktiskt var innan men nu ska vi se..

Det är lite mindre än en och en halv månad sedan det var balen, tog studenten och i samma veva blev arbetslös, student veckan var helt klart bland det bästa jag gjort och jag hade kunnat göra vad som helt för att få uppleva det igen.

Under tiden jag har varit ledig/arbetslös har jag för det mesta försökt njuta av tiden att slippa skolan och allt vad den innebär, umgåtts med mina vänner, åkt till Rasmus stuga uppe i Blekinge där vi även firade midsommar.

Som jag berättat innan så har jag skrivit in mig på körskola. Jag är helt klart glad att jag valt att göra detta efter skolan. Jag har kört en hel del på körskolan och teorin kämpar jag på med. Vill verkligen ha det där körkortet NU!!!

Nu ska jag återgå till min teoribok och samtidigt slå på TVn eftersom det är semifinal, Sverige-Japan.

Jag bjuder er på några bilder från i Lördags
Sarah och jag hade mysigt på stranden