måndag 28 februari 2011

Time to make a change

Har haft en fin helg med mina vänner!

I Lördags spelade vi match mot Röke som vi vann med 5-1. Efter matchen stack jag hem till Johanna för att fira hennes 19årsdag. Hela kvällen var mycket bra. Frågan om lördagskvällen är bara, hur lyckas en person gå hem i ett par convers som är i storleken 38 och lämna kvar sina egna i storlek 41. Får iallafall tillbaka min försvunna skor nu i veckan.

I söndags mådde man som man förtjänade antar jag. Hade helst av allt legat hemma i sängen med en film men nä. Istället åkte jag iväg och spelade match i Helsingborg klockan ett, fy fan säger jag. Den värsta matchen jag spelat i hela mitt liv!

Nu ska jag gå och tvätta av mig sen krypa ner i sängen och se Faster, vet inte alls vad det är för film men det visar sig.

Pusspuss

torsdag 24 februari 2011

To hide your faces

Då har ytterligare en dag av lovet gått och den har lyckats sysselsätta mig.
Klockan ringde imorse klockan halv nio, låg och snoozade till klockan kvart över nio. Gick sen upp klädde på mig och så. Hoppade frukosten eftersom det var planerat att vi skulle äta den hemma hos mina gudföräldrar och kusiner. Och så blev det. Blev hämtad här hemma vid 10 och sen har jag varit där hela dagen.
Kom hem för ungefär en timme sen och med mig hem fick jag min kusins barn. Över söt är han! Just nu ligger han och sover här bredvid mig i sin resesäng.
Nu ska jag också snart ta och bädda ner mig för jag kanske inte lär få sova så länge imorgon.

Pusspuss

onsdag 23 februari 2011

Who did you think I was


Det är banne mig skönt med lov. Idag har jag bara varit hemma hitintills.
Blev sugen att göra något på mitt rum så jag möblerade om lite och jag vet inte riktigt än om jag är nöjd. Får ha det såhär ett tag och se sen. Det blev dock en väldig röra så storstädning blev det också. Slängde lite kläder som bara legat i lådorna ett bra tag nu.


Fick ett brev hem igår. Det var information om att vara au pair i USA ett år och det verkar verkligen vara en upplevelse. Pratade med Sara idag och även hon verkar lite lite sugen. Ska kolla upp det lite mer noga för det hade varit riktigt skönt och roligt att få komma bort lite ett tag.

Nu ska jag byta om och bege mig till träningen.

Pusspuss

tisdag 22 februari 2011

I'm on the right track, baby

När man berättat något i förtroende för någon vill man inte att det man sagt ska pratas vidare med någon. Tydligen är det inte alla som fattar detta och det gör mig riktigt besviken och riktigt arg faktiskt. Vet vem jag kan berätta saker för och inte nu iallafall. Du ber mig att inte ljuga utan skapa det där bandet mellan oss men för dig är det helt okej? eller?

Jaja nog om dom negativa sakerna. Helgen har varit mycket bra. Var hemma hos Sara från fredag till lördag vilket var mycket mysigt medchips och film. Tro det eller ej men vi tog oss faktiskt en powerwalk på si sådär 40 minuter och snabbt gick vi. Efter lördagskvällen, som spenderades på förfest hemma hos Kevin i Hörby och sen inne i Malmö, blev jag hem skjutsad till min sköna och renbäddade säng. Den känslan är bäst.
Söndagen var det match mot Malmö FBC i Malmö. Matchen slutade 3-2 till Malmö men enligt oss blev den 2-2. Historian kring detta orkar jag inte dra. Men protest är inskickad och får vi som vi vill och som det ska vara blir det 2-2.

Tisdag idag och dagen har varit bra, sov hos Sara inatt igen. Igår var vi inne i Lund och fikade och efter det hängde jag helt oväntat med henne hem. Kvällen tillbringade vi hemma hos Kevin igen. Vi kollade på Big Brother och var allmänt onyttiga. Hade gärna velat följa BB, men turen som vi har här på Rinnbo så har vi inte kanal 11 tydligen!!!!
Nu ikväll har jag bara kommit överens med min baldejt, Charith, om vad han ska ha för klädsel på balen. Det närmar sig mer och mer. Jag har även tränat och nu ska jag hoppa in i duschen.

Hoppas ert lov har varit lika bra som mitt hitintills. Och ni som jobbar, jobba på som vanligt, tycker inte synd om er;) bara lite.

Puss

torsdag 17 februari 2011

Fearless

Jadå jag hittade trots allt kraften. Fick mig ett ryck och nu har jag storstädat mitt rum, tvättat fyra maskiner kläder plus mina converseskor och renbäddat min säng. Efter allt slit tyckte jag att jag gjort mig förtjänt av en skål med glass med hallon och gott var det.


Imorgon går vi bara halva dagen för att vi har en lektion inställd och lyckats övertala vår naturlärare att skippa lektionen Efter skolan följer jag med Sara hem för en myskväll och sen sover jag där. På lördag blir det utgång i Malmö och på Söndag match mot Malmö fbc.


Nu ska jag hoppa in i duschen. pusspuss

Your song

Efter ungefär sådär tre timmar i skolan däckade jag i soffan så fort jag kom hem vid två idag. Vaknade nu en och en halv timme senare. Hemskt att vara så där trött så det är ett rent jobb att hålla uppe ögonen. Hade planerat att städa mitt rum riktigt ordentligt idag och även tvätta undan mina kläder inför helgen. Får se om jag får ork till det ikväll för nu ska jag och min huvudvärk bara ta det lugnt.

Puss, hörs sen!

söndag 13 februari 2011

I'm not one of those who can easily hide

Vad ska jag säga om gårdagen då?
Kan börja med att säga att vi vann matchen mot Palmstaden igår. På något sätt lyckas vi alltid göra det så onödigt spännande. Vi tänder till när vi ligger under eller när det är lika. Men matchen slutade iallafall 5-4 till oss vilket innebär att vi behåller vår andraplats i serien.


Efter matchen laddade vi om för lagfest. Vi duschade och fixade oss och sen stack vi hem till Linnea och beställde mat. Kvällen blev fylld med många skratt, dans, sång, spel, charader och det var Linnea som i stort sätt stod för underhållningen hela kvällen. ''Jag är en diskmaskin''.



Jätte fint väder idag och klockan är bara två så vi får väl se vad som händer. Kanske tar mig ut på en liten powerwalk. Frågan är bara med eller utan hund(?). Nu ska jag iallafall bädda till sängen och hoppa ur slappetröjan. Vi hörs kanske senare.

Jag är inte som dig, henne eller er!
Puss

lördag 12 februari 2011

It’s unfair, he’s out there


Varför får jag inte detta bloggsuget oftare!

Känslan av att det snart är slut är underbar. Inga läxor, inga prov och när man slutat kan man gå hem och stänga ner det tänkandet. Tror ni vet att det är skolan jag pratar om. Inte lång tid kvar nu. Och den tiden vi har kvar är nästan bara lov och APU, så snabbt kommer det gå, förhoppningsvis. Och balen och studenten, behöver jag säga mer!
Vill så mycket hellre börja jobba och tjäna pengar. Växa upp på riktigt.


Nu såhär inför helgen har jag dragit på mig en del skit. Började i onsdagskväll, fick lite ont i kroppen och blev tjock i halsen. När jag vaknade tio i nio av att min granne borrade i väggen IGEN kände jag att halsen var inte okej. Kunde knappt svälja. Som ''tur'' var så var vi lediga i torsdags så mitt samvete kunde hålla sig lugnt med tanke på frånvaro procenten. Hela torsdagen var jag sängliggande och så fortsatte ungefär halva fredagen.
Ni vet känslan när man tar en värktablett och helt plötsligt mår man bra? Hade fortfarande ont i halsen men ungefär så var det efter halva fredagen, fast utan att jag tog en tablett, underbart. Fick en kick och började städa hela mitt rum och lagade mat till familjen, med brors hjälp.

Idag lördag, vaknade jag runt elva och skulle öppna ögonen, men det gick knappt. Kände hur geggiga dom var. Fick upp dom tillslut och såg dock knappt något. Så, en lätt ögoninflammation har jag också lyckats dra på mig, som pricken över i.et.
Jag har tagit mig an att spela match idag trots sjukdomarna, vi får väl se hur det går.
Just nu ligger jag i sängen, lyssnar på musik och funderar på vad jag ska ta på mig ikväll efter matchen då det är lagfest i Lödde hemma hos Linnea. Vi får kanske en bild sen vad det blev för något, om det blev något, hmm.


Puss

onsdag 9 februari 2011

I'm looking on the bright side

Vilken start på veckan, underbart!!
Igår, tisdag, efter skolan stack jag och Sara in i stan och handlade en stor godis påse och sen satte vi oss på bussen igen tillbaka mot Linero, gick av och hem till Charith för att våldgästa honom. Det var mysig.
Vid klockan fem stack jag och Sara in till Malmö för att Sara skulle hämta hem sina armband vilket inte riktigt blev som planerat. Men mat fick jag iallafall i mig inne i Malmö. Stressigt som tusan för då var det ca 1.5 timme tills jag skulle träna. Men jag han, som tur var och träningen gick bättre än vanligt.

Nu ska jag återgå till min projektrapport efter som jag just nu sitter i skolan.

Pusspuss

söndag 6 februari 2011

Grenade

Jadå! Balklänningen är inköpt. Vet att ni är sugna på en bild men nej, när dagen kommer då jag får ta på mig den lär det ju komma upp ett antal bilder. Var med mamma och pappa inne i Malmö idag och köpte den. En riktig lättnad må jag säga. Efter allt klänningprovande åkte vi hem till farmor och fikade och hon berättade sina roliga små historier som vanligt. En omtummlande kväll har det varit, vet inte riktigt vad jag gjort men lite saker har jag fått avklarade i vilket fall som helst.
Det är inte bara klädseln som är fixad till balen nu utan även min fina baldejt. Kunde inte blivit bättre.
Klockan är halv fyra och det är lagom tid att lägga huvudet på kudden och blunda. Godnatt

Gave you all I had and you tossed it in the trash
To give me all your love is all I ever asked
Cause what you don't understand is
I'd catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
You know I'd do anything for ya


But you won't do the same

fredag 4 februari 2011

Bilder

Förfest hemma hos Mathilda innan Slagt. Jag har fina vänner!







torsdag 3 februari 2011

Baby you´re a firework

Tiden bara går och jag går runt i min egen värld som om att inget någonsin kommer hända mig, inget kommer påverka eller såra mig.

Tro inte att jag deppar, nä för tusan allt är på topp, eller nästan iallafall. ''Hoppade'' skolan idag, det kommer ju fler skoldagar. Istället för att ha tillbringat min dag i skolan har jag städat lite (igen), tvättat (igen) och nu ikväll har jag varit och kollat på min bror i Malmö när han spelade match. Dom hade inte riktigt turen med sig idag om man säger så. Förlust blev det med 5-3.
Lång dag i skolan imorgon, inga jubel här inte. Går från 8.20 till 15.30. Efter det ska jag antagligen hem och senare på kvällen får vi se vad som hittas på, något blir det nog.

You don't have to feel like a waste of space
You're original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow


Nu släcker jag lampan och säger godnatt.

tisdag 1 februari 2011

Städning

Vilken insats jag gjort i Helanderhuset idag. Plockat undan, dammtorkat, dammsugit och tvättat golvet, rent, fint och luktar gott. Just nu gör jag det sista, tvättar lite kläder.
Sara stannade en natt till och det hon gjort idag är legat i soffan, lat ja!

Såg Paranormal Activity 2 här om dagen med Sara, trodde inte den skulle vara så hemsk som Sara varnade för men fy, jo det var den. Kan knappt somna på kvällarna utan att ligga och lyssna efter ljud i lägenheten. Tycker dock det dunkar lite i min garderob då och då.

Ikväll är det träning, lite fys hade suttit fint efter helgens godsaker.

Pusspuss