onsdag 29 december 2010

where the road meets the sun

Sov länge idag, ända till kvart över tolv faktiskt!
har fått lite saker gjorda idag så som, varit på ease och köpt hudprodukter, plattat håret, tvättat och varit hos mormor och hämtat hem hennes berömda kålsoppa!

Just nu sitter jag med fötterna i fotbad och mycket bättre än såhär kan det nog inte bli.
Ska hoppas in en snabbis i duschen efter detta och sen plocka undan på rummet. Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och så.

Blir kanske inget bloggande imorgon. Känner på mig att det kommer bli en ganska stressig dag.
Måste packa mina saker inför fredag (nyår), in till malmö för att gå i stan med Fanny och sen till Hörby för att sova där. Kanske hinner lägga in något där hemma hos Sara:)

Pusspuss

Köpen!



Tröjorna från Ginatricot och Bik bok
Jeansen från Cheap Monday och Ginatricot
Klänningen och väskan från Vero moda och Ginatricot

tisdag 28 december 2010

Hold me like nothing else matters

Två mycket bra dagar på raken!

Igår var jag och Sara och shoppade hela dagen, verkligen hela långa dagen. Jag åkte hemifrån klockan 9,30 mot malmö. När jag var framme i Malmö var klockan 11, skånetrafiken är ju bäst! Hemma var vi vid 8 tiden och då orkade vi inte röra oss en meter till!

Vi trängdes iallafall med alla andra galningar som var ute efter att hitta kläder på rea.
Vi fick med oss en hel del hem och det jag fick med mig var tre par jeans, tre tröjor, en klänning och en väska.
När vi skulle gå och äta träffade vi på Fredde och Robin, så dom fick fint sällskap när dom åt och sen fick vi fint sällskap när vi åt. Dom kollade in våra köp och det såg ut som dom blev godkända.

Nuuuu till dagens roligaste igår... Det var när vi kom hem och vi kollade igenom allt, hur mycket vi hade gjort av med i penga väg och så. Sara köpte ett par jeans på rea inne på Vero moda för 249 kr. När vi då sitter och kollar på prislapparna och så ser vi att ordinariepriset på dom är 199 kr. Snacka om lurad!!
Det var även lite kul när vi skulle gå och lägga oss för att sova. Först ligger vi och snackar precis som vi brukar göra och sen när vi då släckte lampan kunde vi fan inte somna!! Vi låg och vred och vände oss och la den ena armen över varandra. Jag gick upp och stängde elementet och la mig igen. Gick sedan upp igen för att jag kom på att det var nog mina shorts det var fel på. Tillslut bytade vi kudde med varandra och då så småningom somnade vi. Hopplösa!

Dagen idag då.. Jag och mamma hos kusinerna och hjälpte Amanda med hennes hår, fikade och bara umgicks. Efter det stack vi hem, åt middag och sen la jag mig i sängen och somnade 2 timmar. Klockan 8 till halv 10 tränade jag innebandy och sen har det inte varit så mycket mer med denna dagen. Men bra har den varit iallafall!

Nu ska jag hoppas in i duschen och efter det lägger jag in bilder på mina köp:)
Puss och kram!

söndag 26 december 2010

this time i know it´s for real

Denna söndag spenderades inne i Malmö hemma hos farmor. Kusinerna var även där och det var lika trevligt som vanligt att träffa dom. Vi åt god mat och efterrätt.
Vi stack hem vid halvåtta därifrån och sedan dess har jag bara hjälpa Robin med att möblera om på hans rum och fixat hans säng eftersom han har nya sängkläder, madrass, kuddar och allting. Det blev mycket fint. Även jag har ny madrass i min säng så nu är den dubbelt så mysig än vad den brukar vara.

Påtal om möblering så har jag fortfarande inte gjort det utan väntar på lite tips och hjälp så det får va som det är ett tag till.

Sitter just nu med en kopp te i min hand och kollar runder på nya kläder som jag mycket gärna skulle vilja ha i min garderob just nu. Ska bara dricka upp mitt te sen ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen. Ska upp hyfsat tidigt imorgon efter som jag och Sara ska ge oss ut i mellandagsrean, my gooood! Hoppas vi hittar massa fint!

Skriver om jag hittade något fint imorgon. Puss och ha det bra:)

lördag 25 december 2010

Make it right

Gårdagen blev mycket lyckad med fina julklappar som jag både hade önskar mig och som jag inte önskat mig. Blev nöjd med varenda en. Maten är ju inte bland min favorit direkt men några köttbullar, prinskorvar och ägg blev det ändå.

Dagen efter julafton är oftast lika tråkig. Har bara varit hemma och spelat tv-spel med min familj och tvättat undan all min smutstvätt.

Imorgon åker vi hem till farmor och äter mat. Även mina kusiner kommer dit så det blir nog mycket trevligt.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla film sen sova.

Pusspuss

fredag 24 december 2010

There is just one thing I need

Den 23 December spenderade jag tillsammans med min mamma, och mina två bröder ute på nova. Inhandlade de sista julklapparna och fikade. På kvällen beställde vi pizza och tog det bara väldigt lugnt.

24 December idag då, vilket menas med julafton, no shit Einstein!!
Dagen hitintills har varit lugn med städning och lite smått fix. Nu ska jag hoppa in i duschen för om ca 45 minuter kommer mormor och morbror och då väntar Kalle Anka på tvn. Går ju inte att missa. Efter det brukar vi äta och sen sitta och prata sen kommer ju det bästa..
Hoppas ni får en trevlig julafton, för det ska jag ha.

Pusspuss

onsdag 22 december 2010

Waste no time


Väntan på det jävla tåget!!!

Nu börjar jag äntligen komma i julstämning Bara två dagar kvar till julafton och lite spänd på julklapparna är man allt ändå.

Igår hade jag en mycket bra dag även om den slutade väldigt kyligt Jag tog tåget in till lund vi halv tre och där inne mötte jag Fanny och Johanna som varit i skolan och ätit julmat. Vi gick vidare till Espresso House och fikade, mysigt. Efter det åkte vi hem till Pierre i hans nya och väldigt fina lägenhet. Jag vill också ha en egen lägenhet, hur skönt och mysigt hade inte det varit(?) Vi var hemma hos Pierre lite och tog det lugnt, kollade balklänningar bland annat och tillslut kom Pierre också hem från jobb. Någon timme senare kom även Pelle och då gick vi vidare och åt pizza och efter det stack vi hem igen och kollade film. Dagen slutade då med att jag och Fanny fick sitta på stationen i Landskrona och vänta på tåget i 1,5 timme. Man försöker faktiskt ha tålamod med skånetrafiken men vafan, 1,5 timme?? Dagen var förövrigt mycket bra.

Städning har stått på schemat idag och senare ikväll står det även innebandy träning med julkul.

Pusspuss

måndag 20 december 2010

Nu tar vi lov!

Haft julmys med klassen från 12-14. Efter det satte Sara och jag oss vid datorn här i skolan och gjorde klart vår samhälls uppgift. Riktigt skönt att ha det undan nu! Bara en uppgift kvar att göra ikväll sen ska jag inte tänka på skolan över huvudtaget.
Ska gå i stan med Sara och Charith en stund sen åker jag med mamma hem och då blir det mat sen bara ta det lugnt. Ska komma på något riktigt gott att äta tills det är dags att handla.

söndag 19 december 2010

I take this day in

Då var det söndag då ja. Ligger fortfarande i sängen för att jag pallar mig inte upp från detta varma täcke när det är svinkallt i rummet. Hela dagen väntar på mig och till en början ska jag hitta något att äta till frukost men det blir väl ingen överraskning utan tar väl mackor eller yoghurt som vanligt.
Efter det hade jag tänk att börja fundera på hur jag vill ha mina möbler i rummet och det kan ta sin tid så jag kanske inte ens hinner flytta allt idag..orken tar emot.
Ikväll är det som sagt match mot hjärnarp så passar på att ladda med bra musik med.

Puss
Sovgott
och
dröm sött

lördag 18 december 2010

Oh there's a whisper in the wind...



Ibland blir allting så uppenbart. Men vet precis vad man vill. Det svåra är som vanligt hur man ska ta sig dit.
Försöker hela tiden leva i nuet och koncentrera mig på det jag gör nu. Men ändå kan man inte låta bli att undra, vad kommer hända längre fram?, kommer det bli som jag tänk mig?, eller måste jag ändra på något nu för att det ska bli så?

Sitter i sängen och har gjort det hela dagen såhär en lördag. Har funderat hela dagen på att möblera om mitt rum och sätta upp min nya spegel och hylla men vågar inte. Är rädd att jag ångrar mig om placeringen.
Nu fortsätter min lördag med chips och tv-tittande.

Imorgon ska jag väl ta tag i det här med möbleringen och ser vad det blir av det. Ni får se resultatet imorgon, om det blir något resultat såklart.
Det är även hemma match imorgon med A-laget. På tal om match så vann vi B-lags matchen igår med 7-3, mycket bra.

....Something's going on among the leaves
Can't put my finger on it, but its calling out my name
There's no mistaking what this day has to say


Hoppas er helg har varit lika bra som min.
Puss och kram.

torsdag 16 december 2010

snöstorm

Sitter på Hörby bussen på väg till Sara. Ingen skola för mig idag, anledningar till det finns det många av.
När jag kommer till Hörby ska jag gå hem till Sara sen ska vi gå vidare bort till badet, vad det nu heter. Där ska vi sitta i bubbelpoolen och efter det basta. Behövs i denna kylan.

Imorgon händer nya saker vilket jag kan berätta mer om sen.

Puss och kram:)

måndag 13 december 2010

Things are not always what they seem

Segt och svårt att gå upp imorse efter helgens bravader. Vände på dygnet och gick knappt att somna igårkväll. Skolan gick bra som vanligt, utan smink eller ett endaste drag i håret med plattången för jag helt och hållet glömde allt detta. Skönt var det iallafall.
Efter skolan gick jag inom hm och Ginatricot men det var inget som direkt lockade mig. Sen åkte jag med mamma hem och sen jag kom hem har jag hunnit med massor. Jag har, tvättat alla mina sängkläder och vanliga kläder, stor städat och renbäddat på rummet, dammsugat hela lägenheten och slått in julklapp till pappsen.

Have faith in me
Cause there are things that I've seen I don't believe
So cling to what you know and never let go
You should know things aren't always what they seem

Nu förtjänar jag att bara få sitta ner i min rebäddade säng, äta popcorn och kolla tv.

Puss!

söndag 12 december 2010

memories are fresh

Tjejmiddan och utgången blev riktigt lyckad. Det var roligare än jag föreställt mig att gå ut. Vi dansade till fötterna gjorde mycket ont och träffade många vi kände.

Imorse vaknade jag uppe hemma hos Fanny efter några timmar sömn. Vi fixade vid oss och sen åkte vi bort till Entré, åt på Sunset och sen gick vi lite i affärer och kollade. Hittade massa kläder jag vill ha men det får bli prio två på listan för just nu gäller det dem sista julklapparna. Resten av kvällen har bestått av julmys med glögg, russin och pepparkakor. Har också fått tvättat undan den största delen av all min tvätt. Nu är det bara städningen av rummet kvar.

Skolan imorgon som vanligt och detta ser jag hemskt mycket framemot. Iallafall för att jag får träffa min bästa vän! Ett extra plus nu är ju att det är sista veckan innan lovet. Planen för veckan ser ut som så:
Måndag - Skola och ta det lugnt
Tisdag - Skola och träning
Onsdag - Skola och träning
Torsdag - Skola och bada bubbelpool och basta med Sara
Fredag - Ledig, julhandla med Sara

Nu ska jag hänga upp min tvätt och sen kanske sova om det går!

Puss och kram:)

lördag 11 december 2010

En bra lördag!

Denna pausen jag gjort från bloggandet nu behövdes känner jag. Förhoppningsvis har jag lite mer att berätta om nu och en tid fram. Tycker om att blogga men ibland hinner jag inte och ibland händer det helt enkelt inte så mycket så det blir bara tråkigt för er att läsa.

Vad händer just nu då? Skolan rullar på som vanligt, Sara är tillbaka efter operationen vilket gör att skolan inte blir lika tung. På helgerna är det innebandyn som tar den största tiden men även mina fina vänner och andra små saker.
Snart är det lov, jullov, det har verkligen gått fort från det att vi började trean och jag fyllde år i slutet av sommaren till nu.

Igår, fredag stack jag in till stan efter skolan och fixade lite saker. Jag köpte bland annat en julklapp till mamma, och födelsedagspresent till Fanny. Hoppas på att dom båda blir nöjda. På kvällen spelade vi match mot Häljarp med B laget vilket var riktigt roligt. Vann med 9-3, mycket bra!

Julklappar-Jag har inte så många julklappar kvar att köpa. Pappa är jag klar med, mamma har jag något litet kvar till sen är resten fixat.
Sara och jag har bestämt att vi inte ger varandra julklapp utan vi gör något tillsammans istället. vad får ni veta längre fram i februari.

Presenten jag köpte till Fanny ska jag ge till henne idag. Hon fyllde år i torsdags och idag ska hon ha tjejmiddag och efter det ska vi alla dra vidare till Slagt där många av dom jag känner kommer befinna sig idag. En lyckad kväll ror jag det kommer blir och inte minst tjejmiddagen, träffa Fanny, Mathilda, Johanna och alla dom andra tjejerna.

Nu ska mamma platta det sista av mitt hår sen ska jag packa in Fannys present och lägga ner alla mina saker jag ska ha med mig hem till Fanny där jag även kommer sova inatt.
Hoppas ni får en lika bra helg som jag.

Puss