torsdag 27 maj 2010

Sara!

Idag har det hänt något alldeles ofattbart! SARA FICK NÄSBLOD. För första gången i hela hennes liv fick hon det. Vi stod i cafeterian så såg jag en röd prick på hennes linne och frågade henne vad det var. Hon visste själv inte var blodet kom ifrån så vi började leta och kunde inte hitta något sår eller något sånt. Och det sista tänkbara var ju näsblod men hon var ju bara tvuuungen att kolla. Hon rullade ihop en bit papper och tryckte upp i näsa och när hon sedan drog ut det och såg att där var blod på det såg det minst ut som om att hon skulle svimma. Herregud, den människan har inte upplevt mycket i sina dagar, hehe. (känns som min blogg har handlat en del om näsblod) Sara gillar!

Och på tal om gillar sååå sa min lärare i fotografiskbild idag att jag inte behövde komma fler gånger nu för att han redan har satt mitt betyg, underbart! Det betyder alltså att jag har sovmorgon på tidsagar och att jag inte slutar halv fem på torsdagar.

Nu hade jag tänkt att jag skulle skriva mitt pedagogisk ledarskapsarbete om Fredrik Reinfeldt och fixa lite andra små saker... Det kan ju verkligen inte blir en roligare kväll.

Hoppas alla haft en bra dag idag och att ni får en ännu bättre fredag imorgon, för det ska jag ha kan inte säga vad jag ska göra än men berättar för er imorgon förhoppningsvis...

Tjaooo!

onsdag 26 maj 2010

Fullt ös medvetslös

Börjar med att bjuda på en söt bild idag.
Efter ungefär tre timmars sömn inatt tvingade jag mig upp ur sängen i morse och begav mig till skolan. Första lektionen var engelska och vi skulle få reda på vårt betyg i nationella provet, engelska B. Jag kan inte vara annat än nöjd med mitt betyg med tanke på att hela detta läsåret har jag tyckt det var väldigt svårt med engelskan.
Resten av skoldagen såg ut som så att efter engelskan hade vi naturkunskap då det var min och min grupps tur att redovisa. Vi redovisade om försurning i sjöar och hav, det gick ju som det gick. Sedan var det dags för lunch och som vanlgt var det inte direkt någon höjdare men det gick ner. Om inget annat så åt vi iallafall knäckebröd och på dom hade vi självklart grillkrydda, så himla gott.
Med lite mat i magen skulle vi lyssna på treorna som redovisade för oss om projektarbete och det verkar vara riktigt jobbigt. Vi ska ju själv ha projektarbete i trean, jag och Sara har redan bestämt att vi ska göra något tillsammans men vad vi ska arbeta med vet vi ju dock inte, vi får väl se. Drygt nog skulle jag egentligen gå till halv fem idag men vår danskalärare var så bussig och släppte oss redan klockan fyra.
Nu efter skolan har jag bara tagit det lungt, ätit och tagit mig en powernap vilket var myyycket skönt. Klockan är nu nio och jag ska snart hoppa in i duschen och krypa ner i sängen.

Inte många veckor kvar till sommarlovet nu och måtte tiden gå snabbt för skoltrött är jag!
Ha en underbar kväll kära ni:) puss

tisdag 25 maj 2010

Helt underbart

Livet leker och det händer saker hela tiden, det kan inte blir bättre.

I lördags var det Sara och Ediths 18årsfest. Den ägde plats i en lokal i malmö och allt blev riktigt lyckat. Träffade mycket nytt folk och hade givetvis väldigt roligt med de gamla vanliga, Fanny och mina underbara flickor i klassen också.
Sov hemma hos Sara i Hörby och helt oväntat fick vi två nattgäster, Nupan och Pelle. Hur lätt var det att sova med alla dessa i ett rum tror ni?, En som snarkar värre en värst och massa andra konstiga ljud..Nä Pelle fick sova på golvet bestämde jag!

Denna dagen kan jag inte säga så mycket om för det har ju inte hänt så mycket MEN. Idag när jag hade cyklat hem och ställde mig i hissen framför spegeln och kollar i mitt hår ser jag något som ser ut som ett löv.. jag ska då ta bort det och märker att det INTE var ett löv. För att det var mjukt, kladdigt och blött. FÅGELBAJS hade jag alltså i håret.. Njut av bilden.

Jaja jag lyckades iallafall rädda Fannys dag :D

Nu ska jag ta och platta mitt hår och städa rummet!, wii:)
PUSS på er!


måndag 10 maj 2010

Järpar..mumma

Sitter i skolan nu och har naturkunsap, riktigt roligt. Var precis och åt lunch och jag kan ju säga att det var ingen höjdare som vanligt... det var järpar med ris och typ tomatsoppa, mMm.

Ville bara ligga kvar i sängen i morse när klockan ringde. Frågade till och med Sara om vi inte skulle skita i första lektionen och sova en timme extra, men det var lika bra att ge sig iväg.
Hade danska första lektionen, kollade bara på film. Eller kollade och kollade, halvsov på bänken.

När jag kommer hem idag ska jag bara ta det lungt och plugga. Vi har idrottsprov på onsdag vilket jag verkligen måste få VG på för att få VG i betyget, men vi får väl se hur det går.
Wish me luck.

Nu ska jag återgå till mitt underbara skolarbete, puss på det :)
Klassfotot i ettan... före detta klassen

söndag 9 maj 2010

Magdans


Lördag igår och jag hade verkligen inte någon lust alls till att blogga, så jag tänkte att jag får ta igen det idag då.
Jahapp.. Sara kom till mig igår runt 12 tiden och vi kunde inte direkt hitta något vi kunde göra. Vi låg mest i sängen hela dagen och kollade runder på datorn.
Runt sju tiden fick vi för oss att vi skulle åka rullor till konsum och handla chips så det gjorde vi. Jag ska faktsikt erkänna att jag trillade en gång och det tyckte Sara var jäääätte roligt såklart. I alla fall när vi kom hem la vi oss i sängen igen och åt chipsen och tog det mycket lungt. Som tur var..ringde Johanna oss vid halv elva och frågade om vi inte kunde komma hem till henne, för hemma hos henne var det nämligen lite festligheter. Det var mycket trevligt och vi fick till och med en magdans uppvisning av Pelle, talang! Mer än såhär hade faktist inte lördagen att bjuda på, men både jag är mycket nöjd och dagen slutade perfekt.

Idag där emot har jag inte gjort ett skit eller Sara sover här tills imorgon.

Puss på er allihopa=)

fredag 7 maj 2010

Fredagsmys...


..med mig själv. Låter lite sorgligt men måste faktiskt säga att jag tycker det är helt okej.
Ibland kan det vara skönt att bara vara själv, få tänka och reda ut saker som inte går att göra i alla stress.
Händer inte så mycket ikväll mer än dega i sängen med datorn i knäet och ljus runt om mig..puss på det:)

För övrigt har veckan gått hyfsat snabbt, var ledig i onsdags, tackade vi för.
Inget speciellt som hänt heller mer än att igår såg jag det aaaaaaalllra sista avsnittet av Andra Avenyn, nu görs det verkligen inte fler, tyckte det var otroligt trist. men det slutade hyfsat bra i alla fall. Imorgon kommer Sara hit, ska försöka uppdatera er vad som händer då.

Ska försöka ta tag i bloggen:S, min kära vän Malin och jag har bestämt oss för att komma igång, hmm. Ni kan ju alltid kolla in hos henne och se vad hon har för något intressant att bjuda på. Jag vet iaf att hon har en del mycket bra låtar, puss på dig Mallan!:)

PUSS!

Lär känna mig bättre..

Vilket namn står på ditt födelsebevis: Nathalie Anna Cecilia Helander
Smeknamn: Natti, Natha

Vad heter dina föräldrar: Bodil och Bo
Vad heter dina syskon: Robin och Andreas
Husdjur: 2 hundar, Nicki och Maya
Favoritfärg/er: mörk turkos och vit
Piericing: öronen (a)

Nuvarande bostad: Lägenhet
Har du varit kär: Absolut

Kaffe eller te: Te om jag måste välja

Lyckotal: nummer 9

Favoritfilm: ALLT FÖR MIN SYSTER!!

Favoritmat: Tacos måste jag nog säga
Bästa veckodagen: Fredag/Lördag

Senaste låt du lyssnat på: Maskinen-kärlek vid sista ögonkastet

Tandkräm: Colgate
Favoritblommor: Ros, självklart

Tycker inte om: lögnare och krig
Sport att titta på: Innebandy, fotboll (i rimliga mängder)

Ögonfärg: Brun

Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: tre vita och en svart fondtapet

Vad gör du när du är uttråkad: Hittar på något..
Fras/ord du använder (för) ofta: Amen ofta..

Födelsedag: 12 augusti

Vad retar du dig på: att tiden går så långsamt innan sommarlovet

Det bästa du vet: Framgång och överraskningar

Stjärntecken: Lejon

Skostorlek: 39
Fobi: Spindlar och andra småkryp

Vad är du beroende av: sömn!
Är du långsint: Nää, tycker jag inte

Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Lejon;)
Bästa känslan: Vinst, när jag lyckats och trygghet

Bästa kompis/ar: Sara, Sarah, Johanna och Fanny helt klart!
Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Ingen aning, säg ni mig det ;)

söndag 2 maj 2010

Fireflies

Igår blev det inte så mycket mer gjort än vad jag skrev. Låg för det mesta i sängen med datorn i knäet. Inte helt fel!

Söndag idag..och denna söndagen ser väl i stort sätt ut som alla andra söndagar.
Vaknade runt 9 och kunde verkligen inte somna om. Får väl se det positivt, kommer i säng i tid ikväll då kanske. Fast brukar ändå bli att man sitter uppe hela kvällen och tänker att man ska gå och lägga sig och tillslut gör man det runt 12, var tar skönhetssömnen vägen(?)
Resten av dagen har jag inte gjort så mycket mer än duschat, fixat runder lite och nu snart hade jag faktiskt tänkt att gå ut en runda, får väl se hur det blir med det.


I'd like to make myself believe
That planet Earth turns slowly
It's hard to say that I'd rather stay
Awake when I'm asleep
Cause everything is never as it seems.




Ha en bra dag!:)

lördag 1 maj 2010

Valborg

Hoppas att alla hade en lika trevlig valborg igår som jag hade.

Igår direkt efter skolan vid 12 tiden stack jag, Sara, Nathalie.D, Emelie och Emma till nova för att shoppa lite, eller ja det var bara Sara, Emma och Nathalie som handlade. Jag och Emelie är lite ekonomiska ni vet..höhö.
Efter att ha vatt på nova till ungefär klockan två stack jag och Sara hem och började fixa oss lite smått. Vid halv sex åt vi tacos och vi började bli jäkligt stressiga för att Fanny skulle komma och hämta oss halv sju. Men vi han, som tur var. Vi tre begav oss då till Landskorna, hem till Pelle.
Det var mycket trevligt hela kvällen.
När Sara och jag kom hem mitt i natten åt vi tacos igen..och så gott som det var då har det nog aldrig varit att äta tacos.
Nu såhär morgonpigga och glada ligger vi bara och slöar i sängen, men Sara ska snart klä på dig och åka och jobba:(

Tack för igår:)
Några få bilder från kvällen..



Strax innan Fanny kom och hämtade oss... =)


Söta och glada som man var.. Sara /
v

Fanny mitt hjärta!/v