torsdag 29 april 2010

Vad händer?

Jajaja... jag vet precis som ni att jag inte lagt upp något på länge och jag kan inte säga att jag haft mycket att göra, för det har jag ju inte.

Helgen bestod av en kväll i landskorna med i fredags med Johanna och annat trevligt folk och sedan på lördagen var jag hemma hos mormor och åt middag med familjen. Måndags efter skolan åkte jag och Sara till Höör för att äta på Saras och hennes systers jobb och för första gången i år satt vi ute och åt, mys. Och jaa sen har det inte hänt så mycket mer.

Skolan som vanligt idag, hade inga roliga lektioner direkt. Men där emot så fick vi en uppgift på pedagogisk ledarskap som skulle vara klart samma lektion, och slö som jag är tänkte jag att jag aldrig skulle hinna blir klar! Men tro det eller ej men jag blev faktiskt klart.

IMORGON är det valborg för den som inte visste. Då blir det landskorna igen fast denna gången
ska även Fanny och Sara med. Hoppas på en lyckad kväll.

Och...
..Fanny..Det går super bra med bloggen..haha
..Sara..Ja jag är nöjd med min blogg och du om någon ska inte komma och säga något om att inte skriva;)

Puss på dig!<3


Bilden är ifrån måndags när jag sov hos Sara.

torsdag 22 april 2010

En helt vanlig dag.


Aallååhaa.

Häääääääääär får ni dagens outfit, inget speciellt med det är iaf en outfit.
Är glad och hyfsat pigg, känns bra.
Hade ju sovmorgon imorse vilket var mycket skönt, men ändå lyckas jag komma 20 minuter försent till första letionen, lyckat. Resten av dagen har gått ganska snabbt, även om jag slutade halv fem. Finns inget mer speciellt att säga om denna dagen mer än att den varit helt okej.

För övrigt tycker jag att veckan har gått jääääätte snabbt, det var ju precis måndag?

Imorgon ska jag ha redovisning i skolan som jag faktiskt ska gå och förbereda mig inför. Plus att jag ska öva på glosor som vi fått av vår käära engelskalärare.

Sara är bäst<3
PUSSSS

onsdag 21 april 2010

näsblod

Dagens första händelse var klockan halv sju imorse då jag fick näsblod. Det bara började forsa blod ur näsan på mig när jag stod och tvättade huvudet. Tror faktiskt att anledningen är att jag sover för lite!. Som inatt sov jag ungefär 4 timmar.
Klockan 8,20 började dagen med idrott och sen flöt dagen på som vanligt med alla roliga lektioner tills klockan var ungefär halv tre. Då skulle jag egentligen gå och ha danska, som är ett av mina individuella val, men efter som inte Hanna var i skolan och hon är den ända jag känner i danskagruppen så sket jag helt enkelt i det och stack hem istället. Skönt kan jag ju säga om det.
Nu har jag precis duschat, ätit och tagit fram mitt anteckningsblock för att imorgon är det nämligen prov i pedagogisk ledarskap, vi får väl se hur det går..
Har "sovmorgon" till klockan kvart över åtta imorgon. Börjar 10.10.
Om jag kommer ihåg det ska jag ta ett foto på morgondagens outfit så att alla blir nöjda:)

Sovgott och dröm sött!<3

tisdag 20 april 2010

Låt mej

Godkväll, hoppas allt är bra med alla, det är iaf bra med mig.
Tack för alla tipsen jag fick av er till vad jag kan skriva i min kära blogg. De flesta ville faktiskt att jag skulle fortsätta skriva om vad jag hittar på under dagarna men även att jag skulle ha dagens outfit. Så ja nu blir det så.

Sov hos Sara från igår till idag. Började klockan 8,20 som jag alltid gör på måndagar. Inte så jobbig dag i skolan jämfört med vissa andra. Lektionerna jag hade idag var fotografisk bild, svenska och hälsopedagogik där vi bara lyssnade på en redovisning. Så ganska lugn dag.
Efter skolan stack jag hem till mormor som bjöd på fika, och det är ju aldrig fel.
Sen när jag kom hem kändes det som om jag var djupfyst, så jag har bara legat i sängen under täcket, mys. Och heeeelt plötsligt innan när jag tittade ut så SNÖADE det??, jag som trodde vi hade fått vår!
Allt som händer i världen just nu skrämmer mig. Tänk bara på allt som hänt under de tio senaste åren, tsunami, jordbävningar och nu volkanutbrott. Världen kommer gå under!!!
Aja iaf... idag kommer det ingen dagens outfit men imorgon kanske...

Nu ska jag gå och ta mig en riktigt varm dusch och hoppas på att jag slutar frysa.

Pussss<3
Låt mej få snubbla, jag kommer resa mej.

söndag 18 april 2010

18/4-10

Ni tycker väl inte jag är seg:O?

Jag vet, jag vet, jag vet.... borde göra inlägg oftare.
Vad ska jag skriva om?, det är de som är problemet. Hur kul är det för er att läsa varje dag om vad jag gör? tycker ni det är kul? för då gör jag det. Om ni inte tycker det är kul kan ni väl ge mig förslag på vad jag ska skriva om istället, snälla?

Helgen har varit bra. I fredags var jag på hofterups avslutningsfest, lördags var jag på släktkalas och senare på kvällen åkte jag till Fanny och idag blir det plugg.
Jag och Fanny åkte ner och handlade godis först och sen stack vi hem till henne, snackade massssssa skit och kollade film. Var verkligen kul att va med Fanny, det var längesen det bara var vi och hade våran myskväll.

Snälla. snälla, snälla ge mig nu tips!
Puss&Kram

Bilden är sommaren 09 hemma hos min bror med Jennifer:)

tisdag 13 april 2010

6-2

JAAAAA!
Seriens skönaste vinst igår. 6-2 till oss!!.. Alla kämpade på riktigt bra och stämingen var på topp!
Detta betyder alltså att det blir fortsättning i division 2 nästa säsong med, vilket jag är mycket glad för eftersom annars hade jag inte riktigt vetat vad jag skulle tagit vägen.

Idag har det verkligen inte hänt något speciellt som är kul att berätta om för er.
Som tur är så har jag Sara och Emelie i skolan, ni gör skolan värt att gå till!
Eller jo en trevlig sak kan jag ju berätta , jag träffade Fanny på tåget på vägen hem. Ja det var ju inte mycket mer än så men det gjorde min dag !
Nu ska jag snart byta om och bege mig till träningen.

Kramar:)

måndag 12 april 2010

FIRREN!!!!!!!!



dåligt samvete


Första inlägget på fyra dagar eller vad det är. Har faktiskt lite dåligt samvete för att jag inte har bloggat. Har haft en del att göra men sen och andra sidan har jag faktiskt inte känt att jag haft något att skriva.
Men Hanna sa till mig imorse att jag inte bloggat på ett tag och att hon väntade faktiskt på ett inlägg. Puss på dig Hanna.

I fredags var jag och Sara vid havet och tog lite bilder. Vi gick först ut på bryggan och tog lite, och fy tusan vad kallt det var!! När vi fått några fina bilder gick vi in igen och började gå längs stranden. När vi går där så tittar jag upp och tror knappt mina ögon , hahahhahahha... jag skriker till och ber Sara kolla... Det ligger alltså en stor stor stor FISK på stranden. Vi vågade knappt gå fram till den, men vi var ju så illa tvugna. Asså fisken var MINST 1,5m lång coh tjock som bara den. Vi började ju sälvklart spekulera i vad det kunde vara för en fisk, hahah. Vi sa alla möjliga fiskar, delfin, haj(?), valross. Iallafall... vi klappade den, fotade, petade på den och den var alldeles varm för den låg ju där i solen och stekte.
Sara och jag, vi kunde ju inte riktigt släppa vad det var för en förbannad fisk så vi stack hem och började söka på google och då tog vi fram en bild på en val.. och jo minsann den såg exakt ut som den som låg på stranden. Så jag och Sara har klappat EN VAL. Kolla bara in bildeni nästa inlägg jag menar, en sådan ser man inte varje dag;)

Resten av helgen har jag bara tillbringat hemma hos mig med Sara. Vi har kollat film, ätit en hel del skärp och vatt ute en lång runda med mina två vovvsingar, Nicki och Maya.
Och typiskt nog blev jag samtidigt sjuk under helgen, hoppas dock på att det bara är en vanlig förkylning! Och tack Fanny, jag läste din blogg<3

Kort dag i skolan idag, slutade 11. Tog tåget hem vid 12 och åt middag hemma hos mormor. Ikväll blir det match i mlalml, allt eller inget nu tjejer!! Nu ska jag gå och lägga mig puss och kram!!<3


onsdag 7 april 2010

Bästa vän.



Ni hittar snyggingen här. www.waltersara.blogspot.com

Kanin

Stress, stress och åter stress..det bästa som finns.
Jahapp, kan ju börja med att säga att det inte blev någon övningskörning igår för att vi tog den ''stora'' bilen. Men får väl hoppas att jag snart kommer igång med körningen igen, var ett tag sedan sist.

( så mamma, här har du stycke indelningen du ville ha;) )
Mycket fint väder har det varit hela långa dagen, och lång har denna onsdag verkligen varit, gick från 8,20 till 16,35 idag, drygt må jag säga. Och tröttigt har det med varit, men man får väl skylla sig själv när man går och läger sig så sent. Vi hade gemensam körsång med 1.orna i eftermiddags, vi sjöng massor av barnvisor, gjorde rörelser och var allmänt fjantiga, men kul var det.
Efter skolan stack jag med Hanna in till stan för att hon skulle shoppa lite, det blev dock inget för min del eftersom smarthuvudet Nathalie hade glömt sin plånbok hemma. Men i och för sig finns det ju inte så mycket i den så vad spelade det för roll... När Hanna hittat det hon skulle tog vi tåget till Kävlinge där hon stack hem till sig och jag skyndade mig hem för att äta och hinna blogga. Så ja, nu sitter jag här och gnagar i mig en morot som en kanin, älskar grönsaker kan jag säga!
Men nä nu ska jag gå och byta om eftersom jag ska spela match klockan 8 men samlas 7. Det är kval om vi ska få stanna kvar i division 2 eller om vi ska åka ner i division 3 vi spelar om. Idag ska vi möta Malmhaug vilket kan bli ganska tufft, så ska ladda till 1000 nu(?) Innebandy<3

Puss och kram, ses på stan!

tisdag 6 april 2010

Sommarlängtan


Sommar gott folk, vad sägs om det?
Få vara ute i solen hela dagarna, inte behöva passa en massa tider, bara sticka iväg någonstans när man känner för det, slippa pressen för att bli klar med läxor och behöva plugga till prov. Allt det tror jag alla vi behöver just nu.. Det har ju i och för sig precis varit lov, men jag tyckte att det var alldeles för kort, precis som alla andra lov.
Fast det finns ju faktiskt anledningar till att vi går i den där skolan, som den kallas. Det ska ju förhoppningsvis blir något av oss senare i livet, något större än vad vi redan är menar jag. Börja jobba och försörja oss själva, blööö.. Allt det där känns så långt borta just nu, men tiden går fort när man har roligt som man brukar säga.
Och på tal om roligt, jag berättade ju att jag och Sara skulle ut och ta bilder igår. Vi var ute i ungefär två timmar, kanske lite mindre. Vi höll oss bara till ett ställe, med en tegelvägg som bakgrund (som ni ser på bilden), fräcka blev dem. På fredag kanske det blir lite fler, vid havet till och med. Om vädret tillåter.
Dagen idag har väl varit helt okej. Gick inte så länge i skolan som tur var. Sen har jag inte gjort så mycket mer än kommit hem, ätit och satt mig här. Ikväll blir det träning som jag antagligen ska övningsköra till, wiii.. kan ju berätta imorgon om hur det gick.

Ha det gött:) puss

måndag 5 april 2010

Störd unge

Hej alla glada!
Pigg och vaken sitter jag här hemma hos Sara i hålan Hörby.
Det blev inget inlägg igår kväll för att jag bestämde mig efter många om och men att åka till Sara iallafall. Det blev en bra dag igår, mysigt med familjen, god mat och en mysig kväll med Sex and the city och gooodis.
Vad ska jag göra idag då?
Jo, jag och Sara ska ut och och ta lite bilder, lägger säkert in några här sen för er som är nyfikna.
Kan inte komma på något vettigt att skriva just nu..PUSS

Det var Sara jag syftade på när jag skrev rubriken.

söndag 4 april 2010

Påskmys

God morgon.. eller gomiddag ska jag väl egentligen säga.
Sov lääänge idag, ända till klockan ett faktiskt. Eftersom Sara höll mig vaken fall att hon skulle behöva hjälp med sin blogg plus att jag ville ju läsa hennes första inlägg. Det blev inget första inlägg för henne för att hon raderade sin blogg lika snabbt som hon skaffade den. Men idag har hon gjort en ny och ja jag får väl helt enkelt vänta. Men när jag väl kommit ur sängen gick jag upp och åt frukost och satte mig vid datorn, och här har jag suttit tills nu.
Idag är det ju påskdagen, ganska oväsentligt kan jag tycka. Påsken är ingen högtid jag tycker om direkt, samma mat som på julen typ och till och med samma dricka, tjatigt!! Men i alla fall då kommer min bror, Andreas och mormor, Gunny hem hit och äter middag med mig, mamma, pappa och min andra bror Robin. Ska väl bli mysigt att ha hela familjen hemma för en gångs skull.
Efter att vi ätit får jag se vad som händer, kanske sticker till Sara i Hörby om det inte blir allt för sent. Om det blir att jag åker dit så stannar jag där till Tisdag. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi kommer alltid på något, om inget annat vet vi hur man har filmmaraton, äter godis och annat skräp.
Men nu ska jag gå och göra mig lite i ordning och så innan Andy och mormor kommer. Kanske skriver något litet ikväll igen om hur dagen blev.. allt kan ju hända:) Ha det bra!
Glad påsk <3

Nattuggla

Eftersom jag ändå sitter vaken nu så tänkte jag kunde skriva ett kort inlägg.
Jag har lyckats pusha på min vän Sara att även hon skulle skaffa blogg och ja hon nappade som tur var. Där kan nog bli en del intressanta inlägg i den bloggen,eller hur Sara? hihi.
Nu väntar jag spänt på att hon ska skriva sitt första inlägg så att jag kan få läsa.

Klockan är som ni ser snart halv tre och jag är inte så trött som jag borde vara. Det är ju lov och då vänder jag oftast på dygnet. Jag försöker verkligen gå upp i tid, men när jag väll ligger där i sängen så kan jag inte komma på någon anledning till att jag ska gå upp så då blir det att jag somnar igen och sover bort halva dagen. Men på Tisdag börjar skolan igen och då är det dags för att ta nya tag och komma in i rutinerna igen, delvis skönt men även riktigt drygt.
Imorgon, Söndag, vet jag inte riktigt vad som händer. Har kanske lite planer men får se om det blir som jag tänk.. Jag skriver imorgon om hur det blir/blev:)

Inlägget blev visst inte så kort...
Puss

lördag 3 april 2010

BLOGG?


Jahaa... Detta trodde jag aldrig om mig själv. Att jag skulle skaffa en blogg. Men jag ska ju faktiskt tillägga att jag gör det på grund av ett litet villkor med min kära vän Fanny (den söta flickan i höger sida av bilden). Det är nämligen så att, om jag skaffade blogg lovade hon mig att hon ska videoblogga MINST en gång i veckan. Ser verkligen fram emot fler sådana Fanny. Men jag tycker faktiskt även att det ska bli kul, har hört att det ska vara nyttigt?, att få skriva av sig lite då och då. Men vi får väl se hur det går med denna blogg och göra det bästa av det. Ni kommer antagligen mesta dels få läsa om vad som händer i mitt liv(hur kul det nu kan vara), lite funderingar jag har och självklart ska jag försöka lägga upp en bild lite då och då, så ni har något att titta på med.

Nä nu ska jag faktiskt inte skriva mer idag.. kanske imorgon, vem vet?
men ska i alla fall försöka skriva varje dag :)


Puss&Kram, sovgott..:)